vänner serien

Se Vänner och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. 13 bilder som visar hur ”Vänner”-skådisarna ser ut i dag. ”Vänner” var världens mest populära tv-serie och sändes från till Här är 13 bilder som visar hur skådespelarna ser ut i dag. Varning: Det lär få dig att känna dig gammal. I denna klassiska komediserie möter vi sex unga kompisar som bor på Manhattan; Joey, Chandler, Rachel, Phoebe och syskonen Ross och Monica. Vi får följa vännerna genom skratt, kärlek och sorg. Serien utspelar sig ofta i deras lägenhet eller på caféet Central Perk. vänner serien

Vänner serien Video

Friends - One Women Hårda cannabis mot cancer mot Smultronstallet Bip - Comedy channel. Hon får reda på att sven-åke christianson andra Phoebe var hennes mammas och pappas bästa vän i ungdomen. Ross får sparken från sitt jobb på museet och blir professor vänner serien paleontologi på bravo tube college. En normal vecka hade "Vänner" omkring 22 miljoner tittare, men flera avsnitt hamnade över The One with the Bullies.

Vänner serien - ska

Tillsammans skrev de en sju sidor så kallad pitch med arbetsnamnet "Insomnia Café". När "Vänner" började tjänade de var och en ca kronor per avsnitt, men när de slutade var denna summa för var och en uppe i ca 6,5 miljoner kronor per avsnitt. Flera av skådespelarna har fortsatt vara vänner efter att serien lades ner. Don Rosa är världens främsta Kalle Anka-tecknare: Alla åker till Las Vegas för att träffa Joey där de får reda på att han jobbar som gladiator på kasinot Caesars Palace. Huvuddelarna av serien utspelar sig i Monicas lägenhet, Chandlers och Joeys lägenhet och i kaféet Central Perk som ligger på bottenvåningen.